STATERM S -20 agent termic ecologic pur (lichid de răcire) pentru pompele de căldură

Agent termic eco-friendly pentru construcții de joasă temperatură , circuitul pompei de căldură și celelalte echipamente de schimb de căldură. Agent termic are o capacitate termică ridicată și cu vâscozitate scăzută, ceea ce reduce sarcina pe pompele. Concepute pentru a fi utilizate în sistemele de încălzire cu un echipament de tip închis din țevi de oțel, materiale plastice, fier și cupru. Previne sistemul de congelare. Prelungește durata de viață a echipamentului de încălzire.

COMPOZITIE: Compoziția de alcooli, apă , special preparate, aditivi de coroziune, agenți antispumanți, aditivi stabilizatori și pachete de înaltă calitate, aditivi multifuncționale.

CARACTERISTICI:

Conține un set echilibrat de inhibitori de coroziune pentru a proteja oțel, fier, cupru, alama, duraluminium;
Nu conține nitriți, amine și fosfați;
A nu se congela la temperaturi de până la -20 ° C;
Protejează echipamentele de încălzire împotriva coroziunii;
Nu afectează sigiliile;
Elimină formarea depunerilor de calcar și creta pe suprafețele echipamentelor de încălzire;
Punctul de fierbere este de ~ 80 ° C;
Durată de viață a sistemului de încălzire în timp ce urmează regulile de funcționare – minim 7 ani;
Protejează tubulatura de colmatare;
În condiții de siguranță pentru mediu.

TERMENI DE UTILIZARE: Lichidul de răcire nu este supusă diluării, deoarece acesta conține un pachet de aditivi echilibrat. Lichidul de răcire se toarnă în sistemul de încălzire și funcționarea sistemului în conformitate cu instrucțiunile.

DEPOZITARE: A se păstra într – un recipient închis ermetic , la temperaturi de peste 5 ° C, într – o zonă ventilată uscată. Nu depozitați lângă flacără deschisă.

SIGURANȚĂ: La umplerea lichidului de răcire în sistem sau executarea lucrării, este interzis să fumeze și să utilizeze flacără deschisă.

STATERM S -20 aprobare igienica