STATERM EKO E40 Agent termic pentru incalzitoarele ionice STAFOR

Agent termic (lichid de răcire) este fluid, care transmite căldură de la generatorul de încălzire (cazan) pentru dispozitive de încălzire (radiatoare, etc.).

Atunci când în sistemele de încălzire ca agent termic este utilizată apă obișnuită, consumatorul se confruntă cu mai multe probleme. Apa conține în compoziție ea de diferite săruri și impurități, și tot ceea ce duce nu numai la coroziunea elementelor sistemului de încălzire, dar , de asemenea , formarea depunerilor de sare, îmbâcsirea biologică pe suprafețele de încălzire, care afectează starea și funcționare a întregului sistem de încălzire . În plus, apa ca agent de răcire poate fi utilizat numai pentru temperaturi pozitive (mai mari decât 0˚C).

Pe langa toate cerințele obișnuite care se aplică agentului termic:
– fara impuritati mecanice;
– lipsa de activitate la coroziune;
– absența componentelor toxice și capacitatea de a se autoaprinde.

Uneori , utilizate în sistemele de încălzire antigelurile de automobile , din cauza indicatorilor chimici și de sănătate nu sunt concepute în acest scop și utilizarea lor ca un lichid de înghețare a scăzut poate afecta negativ echipamentele de încălzire și sănătatea consumatorului.

Spre deosebire de antigeluri existente pentru sistemele de încălzire, The STATERM agent termic EKO E40 s- au adăugat aditivi pentru a preveni formarea de scară pe pereții schimbătoare de căldură și auxilytic ale precum și aditivi deja existente, pentru a încetini coroziune, anti-spumega, aditivi stabilizatori, și aditivi speciali pentru a se asigura de muncă eficientă și în condiții optime de ioni (electrod) cazan.

Notă importantă despre STATERM EKO E40

STATERM EKO E40 informații tehnice