STATERM Agent termic pentru sisteme solare

Lichid de răcire ecologic (agent termic) specială pentru colectoare solare și alte echipamente de schimb de căldură. Agentul termic are o capacitate termică ridicată și fluiditate, ceea ce reduce sarcina pe pompele. Concepute pentru a fi utilizate în sisteme cu colectoare solare. Previne colectorul de la congelare. Prelungește durata de viață a echipamentului.

COMPOZITIE: Agentul termic conține propilen glicol, in special apa demineralizata, aditivi de coroziune, agenți antispumanți, aditivi de stabilizare și pachetul de înaltă calitate, aditivi multifuncționale.

CARACTERISTICI:

Conține un set echilibrat de inhibitori de coroziune pentru a proteja oțel, fier, cupru, alama, duraluminium;
Nu conține nitriți, amine și fosfați;
A nu se congela la temperaturi de până la -50 ° C;
Previne colector și a altor elemente de la coroziune;
Nu afectează etanșări;
Elimină formarea depunerilor de calcar de pe suprafețele echipamentului de încălzire;
Punctul de fierbere ~ 200 ° C;
Durata de viață a agentului termic, dacă este utilizat în conformitate cu regulile de funcționare, cel puțin 7 ani;
Acesta protejează țevile din depozitele de minerale;
În condiții de siguranță pentru mediu.

TERMENI DE UTILIZARE: STATERM SOLAR nu poate fi diluat, deoarece conține un pachet echilibrat de aditivi speciali. Purtător de căldură trebuie să fie umplut în sistem cu colectoare solare și de sistem trebuie să funcționeze conform instrucțiunilor.

DEPOZITARE: A se păstra într – un recipient închis ermetic , la temperaturi de peste 5 ° C, într – o zonă ventilată uscată. Nu depozitați lângă flacără deschisă.

SIGURANȚĂ: La umplerea lichidului de răcire în sistem sau executarea lucrării, este interzis să fumeze și să utilizeze flacără deschisă.

STATERM SOLAR aprobare igienică