STATERM CLEANER sistem de încălzire și de alimentare cu apă concentrat – agent de curățare

STATERM sisteme de încălzire CLEANER agent de curățare este proiectat pentru uz profesional – pentru curățarea și îndepărtarea ruginii și a depunerilor de sare de pe pereții radiatoare și țevi. Utilizati aspiratorul STATERM prelungește durata de viață a dispozitivelor de încălzire, crește eficiența sistemului de încălzire, reduce consumul de combustibil.

COMPOZIȚIE: sulfamic, acidul fosforic, stabilizatori.

CARACTERISTICI:

Conține o compoziție echilibrată de acizi;
Poate fi utilizat pentru schimbătoare de căldură de curățare;
În cazul în care sunt utilizate corect nu dăunează etanșări;
elimină în mod eficient formarea de scară și a altor depozite de minerale de pe suprafețele echipamentului de încălzire;

TERMENI DE UTILIZARE: Înainte de a utiliza Agnet trebuie să fie diluat cu apă la un raport de 1: 5. Vechi pentru lichidul de răcire trebuie să fie îndepărtat din sistemul de încălzire, după sistemul de umplere cu agent diluat în apă, trebuie încălzit până la + 50 ° C. Dupa aceea sistemul de încălzire trebuie să rămână cu un agent diluat în interiorul acestuia timp de 1 oră. Este recomandabil să se efectueze circulația agentului mixtured de pompa de circulație. După 1 oră agent trebuie să fie îndepărtat din sistem și bine clătit cu apă sau umplut cu unul dintre purtători de căldură STATERM.

DEPOZITARE: A se păstra într – un recipient închis ermetic , la temperaturi de peste 5 ° C, într – o zonă ventilată uscată.

STATERM CLEANER aprobare igienica